Misija

Naša misija je razvijati tehnološki suvremene informacijske sustave vrhunske kvalitete koji svojim opsegom zadovoljavaju sve informacijske potrebe naših klijenata, dok se istodobno odlikuju jednostavnošću korištenja.

Našim klijentima želimo osigurati upravljanje poslovanjem na njihovu korist i zadovoljstvo. Stoga uz informacijski sustav pružamo cjelovitu uslugu, uključujući savjetovanje, implementaciju, edukaciju i korisničku podršku.

Vizija

Naša je vizija biti ugledno poduzeće u području informatizacije poslovanja, prepoznato kao vodeće na hrvatskom tržištu za komunalne informacijske sustave.

Namjeravamo biti različiti po visokom stupnju stručnosti u komunalnim informacijskim sustavima, primjeni moderne tehnologije, te visokom stupnju povjerenja naših klijenata da radimo u njihovom najboljem interesu.

Naše vrijednosti

Mi ne vjerujemo kako su korporativne vrijednosti samo promotivne priče. Mi vjerujemo da su one temelji našeg poslovanja. Našu predanost ovom stavu pokazujemo kontinuiranim ulaganjem u znanje i kvalitetu- ISD od samog osnutka ulaže većinu ostvarene dobiti u naše temeljne vrijednosti.

Temeljne vrijednosti našeg poduzeća koje stoje iza svih naših nastojanja su:

  • Kvaliteta
  • Tehnologija
  • Ljudi

Kvaliteta

Tijekom petnaestak godina rada na različitim informatičkim projektima shvatili smo da se moramo fokusirati na jedan segment poslovanja kako bismo pružili našim klijentima relevantnu uslugu.

Kvaliteta kao temeljna i naša najveća vrijednost primarno označava kvalitetu naših proizvoda. Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših informacijskih sustava i kontinuirano radimo na poboljšanjima. Naš KOMIS danas pokriva najveći broj funkcionalnosti komunalnog poslovanja na hrvatskom tržištu.

Vjerujemo da naši proizvodi svojom kvalitetom i efikasnošću trebaju uštediti Vaše vrijeme, smanjiti Vaše troškove i pojednostaviti Vaš život.

Kvalitetu također primjenjujemo u našim poslovnim procesima, usklađujući se sa međunarodnim ISO standardima. Vjerujemo da je korektnost prema svim dionicima dio kvalitetnog poslovanja.

Tehnologija

Velika vrijednost našeg poduzeća je držanje koraka sa modernom tehnologijom na svjetskom nivou. Zato smo i odabrali ORACLE tehnologiju za naše baze podataka. ORACLE baze podataka su najraširenije, najrazvijenije i najpoznatije baze podataka na svijetu, dostupne na svim platformama.

Kupnjom naših proizvoda dobivate istu tehnologiju koja je prvi izbor vodećih svjetskih kompanija, koju možete prenositi na bilo koju platformu koju želite koristiti.

Ljudi

Treća temeljna vrijednost naše organizacije su ljudi i međuljudski odnosi. Mi vjerujemo u izgradnju i održavanje partnerskih odnosa sa svim ljudima uključenim u naše poslovanje – od naših vlastitih zaposlenika do dobavljača i klijenata.

Vjerovanje u ljude kao temeljnu vrijednost također znači da kontinuirano ulažemo u njihova znanja i vještine stipendiranjem, financiranjem odlazaka na stručne konferencije i seminare, kao i raznih tečajeva. Ovakvim pristupom i mi kao organizacija postajemo organizacija koja stalno uči, čime podižemo razinu kvalitete našeg poslovanja.

Kako se naši klijenti ne bi osjećali zakinuto, te kako mi želimo biti posve transparentni, volimo organizirati KOMIS susrete gdje se svi skupa možemo opustiti, bolje upoznati i razmijeniti iskustva.

Povijest – Kako je nastao ISD?

ISD informacijski sustavi d.o.o. u ovom obliku postoje od 1994. godine, a nastali su u Zagrebu. Osnivači organizacije su uhodani tim programera koji surađuje od 1984. godine, Stjepan Kulišić i Vladimir Gredelj.

Vizija koja je pokrenula osnivanje ISDa bila je razvoj informacijskih sustava superiorne kvalitete, krojenih po osobnim specifikacijama svakog pojedinačnog klijenta.

Od samog početka većina ostvarene dobiti se ulaže nazad u organizaciju, kako bi se podigla kvaliteta, modernizirala tehnologija te obrazovali ljudi, sve u nastojanju stvaranja informacijskog sustava nadmoćnih performansi.

  1. godine stvaramo KOMIS, informacijski sustav specijaliziran za komunalna poduzeća. Nastankom KOMISa naša je vizija o stvaranju visoko specijaliziranog proizvoda vrhunske kvalitete ispunjena. Otada se koncentriramo na usavršavanje ovog proizvoda.

Nakon 12 godina slušanja naših klijenata, promatranja njihove prakse i implementiranja viđenog, KOMIS je uvjerljivo najbolji informacijski sustav za komunalna poduzeća na hrvatskom tržištu

Uprava

Direktor – Na poziciji člana uprave i direktora ISD Informacijskih sustava d.o.o. nalazi se Stjepan Kulišić. Na toj je poziciji od osnutka društva. Stjepan Kulišić je po struci dipl. ing. fizike.

Direktor – Drugi član uprave od samog osnutka i direktor ISD Informacijskih sustava d.o.o. je Vladimir Gredelj. Oba člana uprave surađuju na razvoju informacijskih sustava više od 25 godina.

ISD informacijski sustavi
ISD informacijski sustavi

ISD informacijski sustavi