Prikaz podataka na webu

Svojim ćete korisnicima učiniti najbolju uslugu ako im informacije pružite na webu koji im je dostupan 24 sata dnevno. Ukoliko su te informacije ažurne i potpune, neće biti potrebe da telefonom zovu vaše djelatnike ili da osobno dolaze tijekom radnog vremena kako bi doznali podatke koji ih zanimaju.

e-komis vam sve to omogućuje. Pomoću ove aplikacije približavate podatke svojim korisnicima, kojima možete direktno pokazati ažurne podatke iz baze, kako bi oni mogli pratiti svoja zaduženja i uplate. Možete im omogućiti da na webu unesu elemente za obračun usluga, poput očitanja stanja brojila.  Također u aplikaciji mogu vidjeti popis svojih računa, njihove stavke te grafički prikaz potrošnje po mjesecima ili godinama.

U e-KOMISU korisnici mogu sami mijenjati adrese na kojima im šaljete račune, ili označiti da im račune šaljete u pdf obliku e-mailom umjesto poštom. Također, korisnici mogu dohvatiti sve podatke potrebne za plaćanje bilo kojeg računa, zbog čega više neće morati paziti da se račun zametne ili ga tražiti između hrpe papira.

S obzirom da e-KOMIS iz sigurnosnih razloga koristi zasebnu bazu podataka nezavisnu od produkcije, mogu ga koristiti i tvrtke koje uopće nemaju WebKOMIS, a koje žele omogućiti svojim klijentima uvid u poslovanje putem web stranica. Iz njihove produkcijske baze tada se izdvajaju podaci koji se prikazuju na webu i uspostavljaju mehanizmi ažuriranja.

Aplikacija e-KOMIS izrađena je u najnovijoj verziji Oracle APEX 5.0., prilagođena za sve vrste ekrana, uključujući tablete ili mobitele. Također je prilagođena za upotrebu korisnicima koji se i ne snalaze nabolje na računalima, jer sadržava ugrađene info-oblačiće koji objašnjavaju svaki korak kroz aplikaciju.

Izbornik