Imate li dobar informacijski sustav

Ako dosad niste uveli jedinstveni informacijski sustav, sigurno su Vam poznati problemi sa sporim poslovanjem i rasutim informacijama. Vaši zaposlenici stalno rade, a sa obračunima se kasni. Vrijeme se troši na ručnu evidenciju, na obračune za Vaše klijente, na dvostruku evidenciju sa svakom poslovnom promjenom, itd., a svaka minuta tog vremena košta Vas i Vaše poduzeće.

Ako imate informacijski sustav od nekoliko različitih programa, pitanje je da li su obuhvaćene sve potrebe Vašeg poslovanja, te odgovaraju li ti programi načinu na koji Vaše poduzeće obrađuje informacije – morate li višestruko unositi istu promjenu na raznim mjestima u sustavu.

Kada se iste informacije unose u razne sustave, greška je neizbježna. Održavanje traje više vremena koje vaši djelatnici troše na provjere usklađenosti informacija u sustavima.

Što bi se promijenilo kupnjom našeg proizvoda?

Naš proizvod se razvija već 25 godina upravo za komunalna poduzeća poput Vaših, te je stoga u potpunosti prilagođen Vašim potrebama. Mi znamo s čime se Vaše poduzeće susreće svaki dan i tome smo prilagodili dizajn našeg sustava.

Vaše poduzeće više ne mora trošiti toliko vremena na svakodnevne poslove obračuna i knjiženja. WebKomis je dizajniran tako da možete obračunati do 10 000 računa u samo 10 minuta.

Nadalje, nakon obračuna možete pregledati sve pojedinačne štampe i rekapitulacije, te provesti sve kontrole. Ako ima grešaka, obračun možete ponoviti bez posljedica nekoliko puta u danu. Time se vašim djelatnicima ostavlja mogućnost da provode postupke obrade bez straha da će nehotična greška završiti na računima korisnika.

Kupnjom našeg proizvoda oslobađate financijska sredstva smanjenjem troškova. Ako samo dio Vašeg osoblja potroši samo dva radna sata od njih osam na razne obračune, vođenje višestrukih evidencija i slične poslove, odabirom WEBKOMISA štedite. Vaša ušteda može biti veća ili manja, ovisno o veličini baze podataka u Vašem poduzeću.

WebKomis je posve integrirani sustav, tako da kad jednom unesete neku poslovnu promjenu, ona se odražava na svim dijelovima sustava. Time se Vaša ušteda još više povećava, a Vaši zaposlenici mogu u jednom danu obaviti puno više posla!

Znajte u svakom trenu što se zaista zbiva u Vašem poduzeću! Integriranim sustavom izbjegavate rizik gubitka kontrole nad svojim poslovanjem, jer s našim proizvodom Vi u svakom trenu imate uvid u ažurne i objektivne podatke.

ISD informacijski sustavi
ISD informacijski sustavi

ISD informacijski sustavi