Održavanje WEBKOMISA

Nakon kupnje našeg sustava, nudimo Vam uslugu podrške korisnicima. Usluga se kupuje sklapanjem ugovora o redovitom održavanju. Cijena ove usluge je manja od troška zapošljavanja ijednog informatičara, a dobivate podršku profesionalnog tima specijaliziranih programera.

Zaštita od opasnosti

Sklapanjem ugovora o redovitom održavanju osiguravate da Vaš informacijski sustav i podaci koji su u njemu imaju potpunu zaštitu. U slučaju krađa, kvarova ili uništenja Vaših računala, osiguravamo Vam ponovnu instalaciju programa Komisa i e-komisa i ostalu potrebnu tehničku podršku bez dodanog troška. Dobivate i uslugu hitnih intervencija u slučaju nepredviđenih opasnosti po Vaše poslovanje.

Kupnjom usluge također osiguravate usklađenost informacijskog sustava sa svim promjenama relevantnih zakonskih propisa, i to u rokovima koji ne ugrožavaju Vaše poslovanje.

Brzina izvođenja

Kupnjom usluge podrške također dobivate uslugu optimizacije brzine programa. Komis se može pohvaliti brzinom izvedbe, ali ako vrijeme izvođenja neke funkcionalnosti bude predugo za Vaše specifične poslovne potrebe, mi ćemo se pobrinuti za njegovo skraćivanje na optimalniju razinu.

Dodatne pogodnosti

Iako WebKOMIS ima razvijen najveći broj funkcionalnosti na hrvatskom tržištu, možda ćete željeti dodati još neku. Ako Vaše poduzeće radi neki dio poslovanja na specifičan način, možda želite da ta funkcionalnost bude krojena samo za Vas. U takvim slučajevima nudimo Vam razvoj dodatnih funkcionalnosti koje ćemo integrirati u Komis.

Ova usluga se posebno naplaćuje i nije uključena u osnovnu cijenu proizvoda i/ili podrške. Cijena se obračunava po satu rada. Ako Vas zanima posebna funkcionalnost, pošaljite nam upit mailom ili telefonom, a naše osoblje će Vam poslati ponudu sa jasno naznačenom ukupnom cijenom i rokom izvršenja.

Ako s nama imate sklopljen ugovor o redovitom održavanju, ova se usluga naplaćuje po povlaštenoj satnici, pružajući Vam popust od 50%!

 

ISD informacijski sustavi
ISD informacijski sustavi

ISD informacijski sustavi